Alle rechten voorbehouden

© Rondetafel 139

De Nederlandse Tafelronde, een actieve en inspirerende organisatie

 

Een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert, die tegelijkertijd stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld en die zo bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden. Een club voor mannen tussen de ca. 25 en maximaal 40 jaar. Een club die aan service doet, dat zeker. Want naast (internationale) vriendschap en persoonlijke ontplooiing is het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap minstens zo belangrijk.

 

Een actieve Tafelaar kan veel aan zijn lidmaatschap hebben. Tafelavonden, die tweemaal per maand worden gehouden, zijn veelal het platform van boeiende discussies, vaak naar aanleiding van een presentatie van één van de leden of een gastspreker. De kennis, maar ook de typische problemen van iemand met een ander beroep, andere inzichten, persoonlijke ervaringen en meningen, iedere Tafelaar biedt wel iets unieks.

 

RT 139 kent een zeer gemêleerd en hecht ledenbestand. De drukbezochte Tafelavonden en de vele activiteiten maken het lidmaatschap tot een plezier. Leden kunnen zich niet aanmelden, zij worden zorgvuldig geselecteerd. U wordt aangemoedigd uw interesse in toetreding tot deze Tafel kenbaar te maken aan het bestuur. Uw kandidatuur zal dan zorgvuldig worden overwogen

Nieuws

Donderdag 21 november 2019 heeft Rondetafel 139 de Meijerij een service activiteit georganiseerd voor het goede doel.

Zoals ieder jaar in november hebben wij die avond bij de GGZ instelling Huize Padua een bingo avond gehouden.

Het was een mooie prijzenslag voor de bewoners.

Gedurende de avond kwamen ook Sint en zwarte Piet ons vergezellen voor het trekken van de nummers.

   We werden liefdevol ontvangen en kijken terug op                          een geslaagde activiteit

Coming Soon!

Kartevent 2020

Zaterdag 28 september 2019 heeft Rondetafel 139 de Meijerij een bijdrage geleverd aan de reanimatie-marathon in Veghel.

Op deze zaterdag zijn in de gemeente Meierijstad zo’n 170 gediplomeerde burgerhulpverleners opgeleid. Slachtoffers van een acuut en levensbedreigend hartprobleem zijn hierdoor opnieuw een stukje kansrijker hun leven te behouden. De eerste reanimatiemarathon werd een succesvolle editie mede door bijdrage van Rondetafel 139 de Meijerij.

 

Contact

 

Verplicht

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now